avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Poate deschide din nou PFA tot la norma de venit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Poate deschide din nou PFA tot la norma de venit?

Buna ziua! PFA la norma, in anul 2023, radiaza pfa-ul in cursul anului 2023. Pragul de 25 000 euro fiind depasit. In anul 2025, aceeasi persoana poate deschide din nou PFA tot la norma de venit? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - impozite, inchidere mariusduta mariusduta Este plin internetul cu 10 000 de discutii referitoare la PFA pe norma de venit, contributii sociale si impozitarea acestora. Cred ca nu exista nici o ... (vezi toată discuția)
Freelancer it optimizare taxe srl vs. pfa ionutmcinjau ionutmcinjau Buna ziua. Sunt freelancer in IT si recent am deschis un SRL la care urmeaza sa ma angajez pe minim economie. Voiam sa va intreb dpdv al optimizarii taxelor ... (vezi toată discuția)
Pfa la norma de venit CosteaC CosteaC Buna ziua, aș avea nevoie de o informație actualizată 2023, în legătură cu contabilitatea PFA. Zilele acestea am înființat PFA și aș vrea să aleg ... (vezi toată discuția)