avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri Bulgaria - pentru deportati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri Bulgaria - pentru deportati

cum (de unde) aflu daca in numele meu s-au ridicat banii pentru despagubirile acordate de stat pentru deportatii din Bulgaria actuala.
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 20:08, 19 Februarie 2010
Potrivit art.6 din Legea nr.9/1998 cererile se depun la comisia constituita pe langa prefectura in acest scop.
DEci ... acolo ar trebui sa fie o situatie statistica a tuturor cererilor.
Art. 6
(1)În termen de 30 de zile de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, se constituie, prin ordin al prefectului, în fiecare judeţ şi în municipiul Bucureşti, câte o comisie pentru aplicarea legii, compusă din directorul general al direcţiei generale a finanţelor publice, directorul direcţiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală, şeful direcţiei judeţene a Arhivelor Naţionale, şeful inspectoratului teritorial în construcţii, un consilier juridic desemnat de prefect şi un notar public desemnat de Ministerul Justiţiei, la propunerea Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Comisia va funcţiona în cadrul prefecturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de fond funciar ContSters147428 ContSters147428 Buna ziua ! Cum se constitue comisia locala de fond funciar pentru constituirea dreptului de proprietate (legea 18/1991) ? Cum pot verifica componenta ... (vezi toată discuția)
Impozitarea pfa cu activitate agricola care a depasit in 2015 venitul brut de 100.000e? AGRIS AGRIS Buna ziua. In cazul PFA care a depasit venitul in 2015 de 100.000E si are activitatea in productia agricola cum se face impozitarea ?Ramane tot la norma de ... (vezi toată discuția)
Impozitarea in cadrul unei activitati comerciale in cazul unei persoane fizice detinatoare de atestat de producator? Helena_18 Helena_18 Buna ziua, Cum se realizeaza impozitarea in cadrul unei activitati comerciale in cazul unei persoane fizice detinatoare de atestat de ... (vezi toată discuția)