avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Distribuire de dividende la un SRL care are trei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Distribuire de dividende la un SRL care are trei asociati

Buna ziua , la un SRL care are trei asociati cu parti sociale egale , se doreste distribuirea de dividende , daca unul din ei nu este de acord cu aceasta distribuire ceilalti doi vor putea sa ridice partea lor? Daca hotararea este semnata de doi , care impreuna au aproximativ 67 % din partile sociale, se pot distribui dividendele ?
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Informatii despre plata si impozitarea dividendelor irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua.! Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? Firma ce inregistreaza profit la sfarsitul anului 2013 in valoare de 6000 lei Intrebari: Daca ... (vezi toată discuția)
Ridicare dividende de la societate Mihaela Chivu Mihaela Chivu Buna ziua! Un pompier care a fost asociat unic la o societate comerciala inainte de a deveni pompier, are de luat dividende care s-au distribuit dupa un an de ... (vezi toată discuția)
Problema cu asociatii neplata dividende sorinbolea sorinbolea Am si eu o nelamurire: Intr-un SRL sunt 3 asociati: unul 90%, altul 5%, si eu 5% . Din 2007, cand am facut impartirea asta in firma, nu am primit nici ban ... (vezi toată discuția)