avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general schimbare date identificare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

schimbare date identificare

buna ziua,
lucrez pentru reprezentanta unei companii straine in romania iar firma mama tocmai si-a schimbat denumirea. automat a trebuit sa cerem si noi Registrul Comertului schimbarea denumirii si in plus am schimbat si sediul social. Are cineva idee cum anuntam aceasta modificare la autoritatile fiscale? in special casa de pensii, itm, casa de asigurari de sanatate? am vazut ca pentru accidente de munca si boli profesionale trebuie depusa o declaratie pe proprie raspundere la CNPAS in termen de 15 zile de la schimbare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 19:18, 30 Octombrie 2006
in mod normal se duce copie de pe actul aditional si certificatul constatator eliberat de ORC, precum si hotararea judecatorului delegat. asta ar trebui sa fie tot. in practica aceste acte se mai ratacesc si in decursul timpului tot trebuie sa mai aducu aminte acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim Manuela Mircea Manuela Mircea Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional la contractul individual de munca pentru schimbarea denumirii societatii? Multumesc ... (vezi toată discuția)