avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 2611 - Fabricarea subansamblurilor electronice ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 2611 - Fabricarea subansamblurilor electronice (module)

Buna ziua!

S-a confruntat cineva cu autorizatiile si certificarile necesare pentru a putea face o linie de productie/asamblare sub CAEN 2611 - Fabricarea subansamblurilor electronice (module). Pe langa autorizatiile de mediu, de ce-ar mai fi nevoie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: manfree , utilizator 09:14, 15 Februarie 2010
Raspund tot eu...:)

Toate procedurile se intocmesc conform Ordinului 1798/2007 (Monitorul Oficial din 27.11.2007) de aprobare a procedurii de emitere a autorizatiei de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare coduri caen Livia25 Livia25 Buna ziua Pentru urmatoarele Coduri Caen 2651 - Fabricarea de instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control, navigatie 2790 - Fabricarea ... (vezi toată discuția)
Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent cod caen 2059 ariana03 ariana03 Buna ziua, As dori sa stiu daca sunt obligata sa solicit emiterea unei autorizatii de mediu pentru desfasurarea activitatii de la cod caen 2059 - fabricarea ... (vezi toată discuția)