avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711

am o intreprindere individuala cu cod caen 4711 si doresc, in viitor, sa pot avea si camere de inchiriat . ce am de facut?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:52, 2 Ianuarie 2025
Trebuie sa aveti ca obiect de activitate codul CAEN 5520 Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata / CAEN 6820 - Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferentiere cod caen: 5520/6820 gigipinciuc gigipinciuc 5520 = facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata; 6820 = inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliareproprii sau inchiriate. Am ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de schimbare cod caen ctincristian31 ctincristian31 Buna ziua, Intrebare legata de codul CAEN: srl-ul nostru administreaza un aparthotel iar codul caen principal este 6820:închirierea si subînchirierea ... (vezi toată discuția)
Rog confirmare caen pentru locatie cazare si inchiriere pentru evenimente Mihaela Moreanu Mihaela Moreanu Buna ziua, Sunt in faza finala pentru amenajarea unui spatiu dedicat pentru cazare si petrecerilor private, constand in: - Casa pe pamant 80 mp - 2 camere ... (vezi toată discuția)