avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zilele trecute am fost in vizita la părintii mei iar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zilele trecute am fost in vizita la părintii mei iar un locatar ...

Zilele trecute am fost in vizita la părintii mei iar un locatar din bloc m-a agresat întrebat la ce familie am fost . Afara era frig si asteptam in scara blocului comanda data la Uber. Tin sa precizez ca persoana m-a întrebat cum ma numesc si la ce familie am fost cu un ton agresiv intrebandu-ma ce caut in casa scării. S-a recomandat ca fiind seful scarii.. Mi-a fost frica pentru singuranta mea .
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 10:36, 1 Ianuarie 2025
Acest comportament da dovada că nu cunoaște vecinii. Sau nici el nu era din bloc..
Cred ca era din bloc . Nu avea geaca pe el.
Puteți întreba pe părinți cine e. Ca să știți pe viitor cu cine ați putea avea de-a face. Pentru că presupun veți mai vizita părinții..
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2025
Szekely Barna, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine violent Madalina Tanase Madalina Tanase Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema pe care o am cu \"cainele blocului\" in care locuiesc. M-am mutat de cateva luni la ultimul etaj al unui ... (vezi toată discuția)
Model recomandare locatar de la asociatia de bloc cristina1969 cristina1969 cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de recomandare ptr un locatar din partea asociatiei de bloc? va rog foarte frumos (vezi toată discuția)
Centrala termica proprie popana popana Buna ziua! Daca cineva are aprobare de la asociatia de proprietari si de la vecini pentru a se debransa de la sistemul central de incalzire, dar nu are ... (vezi toată discuția)