avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! As vrea sa știu dacă sporul de condiții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! As vrea sa știu dacă sporul de condiții vătămătoare ...

Buna seara! As vrea sa știu dacă sporul de condiții vătămătoare (15%)se calculează la salariul in plata la nivelul anului 2024, sau la nivelul anului 2018 cum se aplica acum ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:08, 31 Decembrie 2024
În anul 2025, începând cu data de 1 ianuarie, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna noiembrie 2024, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere gradatie de vechime mai mare - rezulta salariu mai mare, dar sporul pentru conditii ramane la fel ? sau se majoreaza si el ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu un raspuns: - de la data de 01.08.2019, o colega - personal contractual in institutia noastra publica va ... (vezi toată discuția)
As dori o lamurire cu privire la sporul de conditii vatamatoare ... Freya 2024 Freya 2024 As dori o lamurire cu privire la sporul de conditii vatamatoare din administratia publica. Avand in vedere Art. II. -Ordonanţa de urgenţă nr. 115/2023 ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat ? Un angajat, conservator în muzeu, a beneficiat de sporul pentru condiții vătămătoare de ... (vezi toată discuția)