avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Preschimbare polita RCA valabila Daca imi schimb ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Preschimbare polita RCA valabila Daca imi schimb domiciliul tot in sectorul 3 Bucuresti unde am ...

Daca imi schimb domiciliul tot in sectorul 3 Bucuresti unde am domiciliul actual, trebuie sa ma adesez societatii de asigurare ptr preschimbarea/actualizarea politei RCA cu noul domiciliu, daca aceasta e incheiata pe termen de 1 an? va multumesc pentru precizari.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:28, 31 Decembrie 2024
da,
trebuie schimbat si talonul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului de inmatriculare a masinii larissalore larissalore Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea situatie: Prietenul meu a stat o vreme in Timisoara, in acest timp si-a facut buletin de Tm si si-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu otto2007 otto2007 Buna seara, mi-am schimbat domiciliul, trebuie sa schimb talonul masinii, permis, etc la schimbarea talonului ( pt ca am alta adresa dar tot eu sunt ... (vezi toată discuția)