avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare

In cazul in care am castigat anularea deciziei de concediere conform art 78 pentru ca era in concediu medical si am fost concediat ilegal si netemeinic, iar in cererea introductica avocatul nu a cerut si reintegrarea conform art 78 ce sanse sunt sa o castig intr-un alt proces de sine statator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 10 Februarie 2010
Nu cred ca afost anulata decizia fara a fi pus in situatia de dinainte. Cititi hotararea instantei.
Reintegarea nu a fost solicitata in cerere si nu apare in dispozitiv, decat anularea concedierii si plata concediilor medicale restante. Pot fi reintegrat doar pe baza anularii concedierii? Am consultat un executor care mi-a spus ca trebuie mentionata reintegrarea in dispozitiv.
o_zonne a scris:

In cazul in care am castigat anularea deciziei de concediere conform art 78 pentru ca era in concediu medical si am fost concediat ilegal si netemeinic, iar in cererea introductica avocatul nu a cerut si reintegrarea conform art 78 ce sanse sunt sa o castig intr-un alt proces de sine statator?

daca nu ati cerut instanta nu se poate pronunta din oficiu asupra unui lucru ce nu a fost cerut!!!

p.s. : chiar nu ati cerut reintegrarea cel putin verbal in sedinta ???
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
ctynn, utilizator
a fost ceruta de avocat in sedinta de pe fond.
o_zonne a scris:

a fost ceruta de avocat in sedinta de pe fond.

... atunci avocatul trebuie sa va spuna ce e de facut...
completare dispozitiv art 281 c.pr.civ.

Alte discuții în legătură

Anularea deciziei de concediere si repunerea in functia anterioara AdinaF AdinaF In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat vicentiu69 vicentiu69 Buna ziua, Vreau sa va prezint o speta, cred eu interesanta si cred destul de rara in societatea noastra actuala. La nivelul unei intreprinderi s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere anulata ionigeo ionigeo Un angajat a carui decizie de concediere a fost anulata de instanta poate fi angajat din nou in aceeasi unitate? Multumesc. (vezi toată discuția)