avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut, am si eu o problema am dat masina unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut, am si eu o problema am dat masina unei cunostinte fara ...

Va salut, am si eu o problema am dat masina unei cunostinte fara sa mi dea banii intelegerea fiind sa mi dea toti banii in 2 luni . El nu are de unde sa mi dea banii nu am facut cu el niciun contract de vanzare cumparare iar cartea este la mine eu fiind proprietar in toate actele . Carte talon primarie etc Cum pot proceda legal sa iau masina?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:10, 31 Decembrie 2024
Buna ziua

Cum i-ati dat masina asa o si luati. Mergeti la el, cereti cheile si plecati cu masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon pierdut valizepam valizepam Salut oameni buni, am intampinat o problema in aceasta seara, am pierdut talonul de la masina fix dupa o ora dupa ce am cumparat-o de la un baiat. Fiind ... (vezi toată discuția)
Urgenta! cumparatorul a semnat contractul si s-a razgandit doar.eu doar.eu am vandut masina second hand cu contract de vanzare cumparare tipizat (ex alb, roz, verde semnat de ambele parti) am primit banii, am predat masina , talonul ... (vezi toată discuția)
Proprietarul nu imi da cartea identitate auto ContSters162100 ContSters162100 Deci am cumparat o masina,am dat 1300 ron,mi-a dat cartea,cheile,talon,si masina.A 2a zi am mers sa facem contractul de vanzare cumparare si a cerut sa se ... (vezi toată discuția)