avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata. In luna octombrie am castigat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata. In luna octombrie am castigat un concurs pentru ...

Buna dimineata. In luna octombrie am castigat un concurs pentru ocuparea unui post la CFR. Dupa trei luni mi se spune ca nu se mai fac angajari, ca o sa se reia concursul etc. Ce pot face in acest caz, sau particip in continuare la teste de verificare a cunostintelor organizate de catre CFR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 2 Ianuarie 2025
Concursul a fost anulat sau de ce se reia?
Ordonanta"trenulet" , ieșiri din sistem etc. Oficial nu a fost anulat concursul dar cred ca nu sunt eu "alesul"

Cornel Vasile a scris:

Concursul a fost anulat sau de ce se reia?

Art. VII. — (1) Începând cu 1 ianuarie 2025 se suspendă ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din
autoritățile și instituțiile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, inclusiv activitățile finanțate integral din venituri proprii.
...
(8) Pentru posturile pentru care s-a demarat procedura de scoatere la concurs anterior intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență se pot continua procedurile de ocupare a acestora, conform prevederilor în vigoare la data demarării procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa oug ... Sisi03 Sisi03 Institutie publica - pot organiza concurs de angajare, dupa OUG 156/2024, daca a decedat un angajat? (vezi toată discuția)
Se mai organizeaza concursuri de ocupare posturi ? oanaportar oanaportar Bună seara ! În presă a apărut la data de 06.08.2019 - următoarele știri: - conform proiectului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei ... (vezi toată discuția)
O institutie publica subordonata unei primarii, poate solicita ... mugurica_nita mugurica_nita O institutie publica subordonata unei primarii, poate solicita o detasare de la un SA din subordinea aceleiasi primarii? (vezi toată discuția)