avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe antrepozit fiscal
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

antrepozit fiscal

Buna ziua!
Acum un an mi s-a revocat autorizatia de antrepozit fiscal pentru intarzierea depunerii unei declaratii (fiind vorba de vin ,deci acciza 0 ,aceasta intarziere nu a adus nici un prejudiciu pecuniar bugetului).Am facut plangere contraventionala la care mi s-a raspuns negativ dupa 6 luni si apoi am introdus cerere in anulare la Curtea de Apel . In acest moment imi desfasor activitatea sub supraveghere fiscala.
Intrebarea este :in cazul in care pierd si la Curtea de Apel ,in timpul legal de 6 luni pana la o noua autorizare ,pot functiona in continuare in acelasi mod (adica sub supraveghere fiscala)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)