avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua. La mulți ani in anul 2025. Nu am inteles, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua. La mulți ani in anul 2025. Nu am inteles, dacă ...

Bună ziua. La mulți ani in anul 2025.
Nu am inteles, dacă pun o reclamă pe autoturismul meu pentru afacerea mea, trebuie sa plătesc o taxă?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata noului timbru de mediu AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Detin un autoturism achizitionat anul trecut. Am platit taxa de prima inmatriculare pentru el, si am dat statul in judecata. Momentan se judeca, ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de la pfa la persoană fizică Melba22 Melba22 Vânzare autoturism de la PFA la persoană fizică Am un PFA (taxi) , doresc să închid PFA-ul, iar mașina să o trec de pe PFA pe persoană fizică, să ... (vezi toată discuția)
Expirarea suspendãrii activitãții srl, cu autoturism pe firma (unic asociat) taxa auto? sosodemi sosodemi Buna ma numesc Sorin, am o SC SRL care a efectuat activitate de trans. in regim taxi. Inainte sa incep aceasta \\"afacere\\" am cumpărat un autoturism Opel ... (vezi toată discuția)