Buna ma numesc Sorin, am o SC SRL care a efectuat activitate de trans. in regim taxi. Inainte sa incep aceasta "afacere" am cumpărat un autoturism Opel Astra G in 2008 pe persoana fizica unde am platit o taxa de înmatriculare de 1500€, dupa care am infiintat firma mentionata mai sus. Am trecut masina pe firma si am facut toate demersurile pentru a putea incepe activitatea in regim de taxi. Intre timp am inceput demersurile pentru a recupera taxa ilegala de înmatriculare. Am constatat dupa un an de zile ca nu mi se renteaza taximetria si am suspendat activitatea firmei pe 3 ani, această suspendare expira in 01.01.2015. Intretimp am castigat procesul cu taxa auto si am primit cei 1500€ inapoi.
Intrebarea mea #-o: doresc radierea firmei, insa autoturismul tot se afla pe firma :(, cum ramane cu masina cand se radiaza firma imi revine mie ma gandesc eu(normal) dar trebuie sa platesc din nou taxa auto sau nu pentru ca tot pe numele meu a fost anterior???
Va mulțumesc anticipat!
Lamuriri taxa auto
slandrei
Va rog sa ma lamuriti in privinta taxei auto pentru un autoturism OPEL ASTRA, fabricat in anul 2000 , omologat in Romania in 09. ian .2007, inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu
traian_iulian
Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3).
Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)