avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Expirarea suspendãrii activitãții SRL, cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Expirarea suspendãrii activitãții SRL, cu autoturism pe firma (unic asociat) taxa auto?

Buna ma numesc Sorin, am o SC SRL care a efectuat activitate de trans. in regim taxi. Inainte sa incep aceasta "afacere" am cumpărat un autoturism Opel Astra G in 2008 pe persoana fizica unde am platit o taxa de înmatriculare de 1500€, dupa care am infiintat firma mentionata mai sus. Am trecut masina pe firma si am facut toate demersurile pentru a putea incepe activitatea in regim de taxi. Intre timp am inceput demersurile pentru a recupera taxa ilegala de înmatriculare. Am constatat dupa un an de zile ca nu mi se renteaza taximetria si am suspendat activitatea firmei pe 3 ani, această suspendare expira in 01.01.2015. Intretimp am castigat procesul cu taxa auto si am primit cei 1500€ inapoi.
Intrebarea mea #-o: doresc radierea firmei, insa autoturismul tot se afla pe firma :(, cum ramane cu masina cand se radiaza firma imi revine mie ma gandesc eu(normal) dar trebuie sa platesc din nou taxa auto sau nu pentru ca tot pe numele meu a fost anterior???
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Lamuriri taxa auto slandrei slandrei Va rog sa ma lamuriti in privinta taxei auto pentru un autoturism OPEL ASTRA, fabricat in anul 2000 , omologat in Romania in 09. ian .2007, inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu traian_iulian traian_iulian Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3). Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Daune morale accident BogdanClaudiu BogdanClaudiu Buna Ziua, in decursul saptamani trecute am fost implicat intr-un accident in afara orasului Buzau in drum spre o localitate din afara judetului soldat doar ... (vezi toată discuția)