avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca fratele meu a fost condamnat la închisoare 6 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca fratele meu a fost condamnat la închisoare 6 ...

Daca fratele meu a fostt confamnanat la închisoare 6. Si sale luni .omor din culpa a facut 5 ani de puscarie si acum e si bonlav îl pot scoate pe cautiune cum procedez costa mult

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara fratele meu a fost la o bataie cu niște băieți ... Sorina4 Sorina4 Bună seara fratele meu a fost la o bataie cu niște băieți ca șofer nici măcar nu a coborât din mașină și este acuzat ca complica la tentativa la ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpă: am provocat un accident rutier în urma o persoană a decedat iar alta a fost rănită. care sunt șansele să primesc o condamnare cu executare? Vykut Vykut Bună ziua. Am provocat un accident rutier în urma cu câteva luni de zile de unde a rezultat o persoana decedata și o persoana rănită. Am depășit pe ... (vezi toată discuția)