avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să fac un ONG prin care sa strâng fonduri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să fac un ONG prin care sa strâng fonduri pentru o invenție

Doresc să fac un ONG prin care sa strâng fonduri pentru o invenție foarte grea, trebuie să aduc piese de la fabrica din China (anumite forme și proprietăți).
Dacă se poate face și activități economice vânzări și servicii (reparatii la apartamente, electrice, sanitare,etc.) pentru a aduce bani la ONG.
Fără această invenție vine sigur extinctie totală.
[ link extern ] /
Pot introduce în ONG și coduri caen pentru servicii, vânzări adică activitate economică?
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:18, 2 Ianuarie 2025
Fără această invenție vine sigur extinctie totală.

Si pamantul e plat, omul nu a juns niciodata pe Luna, apa nu e H2O, vaccinul omoara oameni si darele lasate de avioane imbolnavesc.

Sa-mi spui ce fumezi, ca vreau si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati patriciageorgescu patriciageorgescu Buna ziua, Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez pentru a autoriza o cantina - codul CAEN 5629 si servicii de cazare pentru muncitori sezonieri ( ... (vezi toată discuția)
Lista coduri caen sub conditie Maria-Shirina Stefanescu Maria-Shirina Stefanescu Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma care sa aiba cat mai multe coduri CAEN la obiectul secundar de activitate. Stiu ca exista niste liste cu anumite ... (vezi toată discuția)