Salut,
Am o curiozitate, daca constructorul care mi-a vandut casa si care este persoana juridica a promis verbal ca va introduce curent pana la data X (a mai promis si altele mai multe tot asa fata in fata), pot sa ii fac public un review negativ ca nu s-a tinut de cuvant?
Pot risca ceva daca el zice ca ma va da in judecata ulterior ce vede ca am scris o recenzie?
ce va lipseste? proiectul de bransament, realizarea fizica a acestuia, receptia facuta de distribuitor, contractul cu furnizorul? unele din acestea sunt exclusiv in sarcina dvs. cat despre publicitatea negativa, ea poate avea repercursiuni legale.
Proiectul a fost realizat la 10 luni distanta de data promisa, acum luna aceasta actele au fost depuse. Nu am contract cu furnizorul. El a demarat procedura de bransare in numele meu.
acum depinde de distribuitor sa faca receptia si sa monteze contorul; va dura cca 1 luna.
intre timp, incercati sa luati legatura cu unul/ mai multi furnizori, selectati o oferta si incheiati un contract de furnizare, pe baza datelor din dosarul depus la distribuitor. in felul asta castigati 1 luna
Contract enel
cls
Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)