avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Dacă poate cineva sa ma ajute eu am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Dacă poate cineva sa ma ajute eu am un copil din ...

Bună ziua! Dacă poate cineva sa ma ajute eu am un copil din alta relație copilu este pe numele lui eu mam recăsătorit și am pierdut certificatul copiluluiu pot sa îl scot certificatul de nastere
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:53, 4 Ianuarie 2025
Binenteles ca da. Cu certificatul dvs de casatorie faceti dovada numelui purtat anterior si care ma gandesc ca este cel trecut in certificatul copilului, de asemenea CNP ul dvs ca mama este neschimbat, indiferent de starea dvs civila.
La Starea Cibilă care l-a eliberat puteți obține un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil ioanamaria1979 ioanamaria1979 sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere rodutx rodutx problema mea e simpla.2 oameni sau casatorit au facut un copil si au divortat dar mama a pastrat numele de familie al fostului.acum traieste in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte de stare civila elenamartinez elenamartinez Buna seara! problema mea este urmatoarea: -in urma cu ceva timpo am facut o renovare generala a locuintei de rezidenta si am dus toate actele mai importante ... (vezi toată discuția)