avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prelungire termen prescripție sentința
Discuție deschisă în Executare silită

Prelungire termen prescripție sentința

Am avut un proces pierdut iar sentinta a fost comunicata. Dupa vre-o doi ani s-a recomunicat sentinta iar dupa alti 2 ani (in total 4) am fost dat in judecata pentru plata cheltuielilor de judecata.
Intrebarea este: Desi sentinta a fost comunicata prima data acum 4 ani, re-comunicarea acestei sentinte in urma cu 2 ani, prelungeste termenul prescrierii?
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2025
ct77, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)
In 2015 am dat in judecata primaria pentru ca nu a retrocedat ... ct77 ct77 In 2015 am dat in judecata primaria pentru ca nu a retrocedat corect un teren (Nu a fost retrocedata toata suprafata, adica ~200 de metri patrati mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor motive apel (am lipsit la judecata pe fond si n-am depus intampinare) tudor100 tudor100 Deschid acest topic pentru ca vreau sa imi ajut un prieten care nu isi permite sa plateasca serviciile oferite de un avocat. A fost actionat in judecata ... (vezi toată discuția)