avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua si La multi ani! As dori o parere avizata si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua si La multi ani! As dori o parere avizata si anume: ...

Buna ziua si La multi ani! As dori o parere avizata si anume: anu acesta in aprilie implinesc 58 ani. In munca am o vechime neintrerupta de 38 ani. Mentionez ca lucrez in sistemul bugetar. Intrebarea mea este: ma pot pensiona anul acesta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ildifree67 , utilizator 12:26, 14 Ianuarie 2025
Aprilie 1967 Mai 2030 63/1 35/0
Daca indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani, atunci la implinirea vartsei de 58 ani si 1 luna va puteti deschide drepturile la pensie anticipata.
multumesc pt. raspuns. aceasta pensie anticipata va fi penalizata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1967 si as dori sa stiu când pot iesi la pensie dar daca se poate as dori si o explicatie in sensul cum creste gradual in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua data nasterii 15.oct.1967 data angajarii 08.oct.1985 ... Tati67 Tati67 Buna ziua Data nasteri 15.oct.1967 Data angajari 08.oct.1985 Un copil nascut in aprilie. 1990 In oct.2025 se împlinesc 40 de ani vechime neîntreruptă ... (vezi toată discuția)