avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!In data de 6 decembrie mi sa adăugat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!In data de 6 decembrie mi sa adăugat un spor de toxicitate ...

Buna ziua!In data de 6 decembrie mi sa adăugat un spor de toxicitate de 15 %.Voi mai primi sporul?Avind in vedere ordonanța guvernului "trenuleț"
Cel mai recent răspuns: Nella Nelly , utilizator 11:15, 4 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da..veti primi
Și sporul pentru condiții periculoase și vătămătoare ?

Cornel Vasile a scris:

Da..veti primi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hristos a inviat ! avem nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatorarea ... oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatorarea problema: - recent instituţia noastră publică a angajat un restaurator ... (vezi toată discuția)
Spor de toxicitate andreeanegurescu andreeanegurescu lucrez ca sef de depozit la o institutie bugetara .laboratoarele de chimie si toxicologie ale institutiei beneficiaza de spor de toxicitate.eu care doar ... (vezi toată discuția)
Buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncã mi_ella mi_ella Buna ziua Lucrez in domeniul sanitar si am o controversa in ceea ce priveste buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncă. Conform ... (vezi toată discuția)