avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de un contract pentru atelier?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de un contract pentru atelier?

Buna ziua! Am nevoie de un contract pentru atelier si activitati recreative copii. Poate sa ma ajute cineva?
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 4 Ianuarie 2025
Despre ce fel de contract este vorba? dati-ne mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)
Ateliere de creatie pentru copii alexs1985 alexs1985 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Avem o librarie (un spatiu inchiriat cu 3 camere) si am dori ca intr-una din camere sa ... (vezi toată discuția)
Club de copii cu personalitate juridica IoanaAdochiei IoanaAdochiei Buna seara! Va rog, ce demers trebuie urmat pentru a deține un club de copii cu personalitate juridică? De asemenea, va rog, ce coduri caen sunt necesare? ... (vezi toată discuția)