avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte asociatii de proprietari - Buna ziua! Am depus ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte asociatii de proprietari - Buna ziua! Am depus dosarul la judecatorie cu actele actualizate cf/L.169/2018 (statut si act constitutiv), a fost acceptat si am primit hotararea. Nedumerirea mea este ca se depune doar un singur dosar (nu se mai primesc m

Buna ziua!
Intrebarea se adreseaza celor care cunosc procedura privind actualizarea actelor asociatiilor de proprietari.
Am depus dosarul la judecatorie si, dupa multe incercari, a fost acceptat si am primit hotararea.
Nedumerirea mea este ca se depune doar un singur dosar (nu se mai primesc mai multe exemplare), iar dosarul ramas la asociatie (actele au fost redactate in cate 2 exemplare) practic nu ar fi o dovada ca exact acelea au fost depuse.
Ma gandesc ca o solutie ar fi sa fie stampilate si semnate de persoana care le-a intocmit. Se poate?
Intreb pentru ca nu stiu cat sunt dispuse grefierele/functionarele de la judecatorie confirme exemplarul de la asociatie.
Sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aurelia2 , utilizator 13:07, 5 Ianuarie 2025
Puteti solicita in scris catre presedintele tribunalului, sa aproba xeroxarea, contracost a dosarului depus la instanta. Motivati cererea dvs.
Multumesc!
Se poate sa solicitati instantei eliberarea de fotocopii din dosarul deps.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si termenelenecesare pentru incheierea procesului ? fdanila fdanila Dupa castigarea apelului definitiva,.pronuntata pe net ,,ce pasi trebuiesc facuti pentru finalizarea procesului ?La ce interval de timp ?Multumesc (vezi toată discuția)