avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu împreună cu mătușa mea sunt frați buni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu împreună cu mătușa mea sunt frați buni și de ...

Tatăl meu împreună cu mătușa mea sunt frați buni și de mamă și de tată, ei mai au 3 frați doar de tată,întrebarea mea este după moartea mătușii mele cum se împarte ce rămâne după moartea ei?mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adyciaobimbi , utilizator 01:25, 5 Ianuarie 2025
copiii matusii mostenesc tot
Matusa are soț? Copii?
Scuze,am uitat să specific că mătușa nu este căsătorită și nu are copii

adriandimitriu a scris:

copiii matusii mostenesc tot

Nu are

raluk0207 a scris:

Matusa are soț? Copii?

Toți fratii mătușii mostenesc în mod egal. Indiferent ca sunt "buni" sau nu.

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul celei de a doua sotii a tatalui ContSters43040 ContSters43040 Buna ziua si scuze pentru intrebarea unui profan.Atfel: Copii din prima casatorie a tatalui,in cazul decesului celei de a doua sotii a acestuia, au drept ... (vezi toată discuția)
Fratii mei vitregi au dreptul la mostenire? m1run4 m1run4 Sunt singura la parinti iar tatal meu a decedat in 2005 si mama mea in 2008. Tatal meu a mai fost casatorit si are 2 copii in urma acelei casatorii, care ... (vezi toată discuția)