avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii ...

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și
I primul nu îl știe ,decât numele ,(VIZIRIU ADRIAN ,este fost locotenent colonel în cadru Militar ,mama are vârsta de 67 anii el era cu câți va anii mai bătrân va rog enorm să mă ajutați să-l caut ,știu de la niște fostii vecini care mi-au zis acum 10 anii ca el Locuiește în Giurgiu lângă poliție,doar atât știu ,nu știu cum să dau de el .
Cel mai recent răspuns: Piper msrian , utilizator 23:35, 3 Ianuarie 2025

Piper marian a scris:

Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și
I primul nu îl știe ,decât numele ,(VIZIRIU ADRIAN ,este fost locotenent colonel în cadru Militar ,mama are vârsta de 67 anii el era cu câți va anii mai bătrân va rog enorm să mă ajutați să-l caut ,știu de la niște fostii vecini care mi-au zis acum 10 anii ca el Locuiește în Giurgiu lângă poliție,doar atât știu ,nu știu cum să dau de el .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas, recalculare pensie militar ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. Bunicului meu (fost militar, pensionat in 1987) i-a sosit acum cateva zile decizia de recalculare a pensiei (nu a facut o cererea prealabila, a ... (vezi toată discuția)
Problema foarte importanta! rog sfaturi - am 17 ani si vreau sa plec de acasa puradino puradino Salutare! Voi avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu o problema putin diferita de domeniul in care voi posta asta. Am 17 ani, si anul viitor in ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)