avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața, tuturor ! Tata a decedat în 1977 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața, tuturor ! Tata a decedat în 1977 și succesiunea ...

Bună dimineața, tuturor ! Tata a decedat în 1977 și succesiunea nu s-a făcut. Sîntem 4 copii și mama. Mama este în concubinaj cu o persoană de 36 ani. Locuiește în casă și nu a investit nimic în casă și curte. Acest domn are dreptul la casă împreună cu noi, ? .Noi nu .locuim acolo.
Cel mai recent răspuns: Florica Mihăilă , utilizator 15:52, 4 Ianuarie 2025
Concubinul mamei nu are nici un drept la mostenirea tatălui dvs.Solutionati totuși problema din 77 pana acum a trecut enorm de mult timp..
Mulțumesc, frumos !
Am încercat să facem succesiunea dar costă foarte mult.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Concubinul mamei nu are nici un drept la mostenirea tatălui dvs.Solutionati totuși problema din 77 pana acum a trecut enorm de mult timp..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj kappawear kappawear Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala padurean padurean buna ziua asi dori sa imi explice cineva cum este cu succesiune si alte drepturi.Unul dintre parinti mei a decedat mai exact tatal,casa este trecuta pe ambi ... (vezi toată discuția)
Mostenire cristian1702 cristian1702 Suntem 3 frati , parinti au murit , ei au trait in concubinaj , avem o curte de 2200 m patrati , mai avem o sora din prima casatorie a mamei , doresc sa stiu , ... (vezi toată discuția)