avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua* prin ce intermediul sa fac test ADN copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua* prin ce intermediul sa fac test ADN copilul în instanță?* ...

Buna ziua* prin ce intermediul sa fac test ADN copilul în instanță?* Va rog
Va mulțumesc*!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:27, 4 Ianuarie 2025
Prin proces civil la Judecătorie.
Cel mai bine ar fi sa contactati un avocat sa discutati concret speta. Poate fi tagada paternitate ori recunoastere de paternitate., depinde cine ce interes are si cine promoveaza actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic ... Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic de pe certificatul de nastere a copilului? (vezi toată discuția)
Cererea efectuãrii testului de paternitate dupa 14 ani paramore paramore Bună! Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)