avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbru judiciar

Buna ziua. O actiune in pretentii , pe langa taxa judiciara de timbru , trebuie sa mai fie timbrata si cu timbru judiciar de la Posta. Imi puteti spune ce valoare trebuie sa aiba acest timbru judiciar?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2025
manuelle, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:11, 4 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați găsit probabil informații sau,,modele"eronate sau care nu sunt actualizate consultând,,av,Google"in loc de un av adevărat.De ani buni nu se mai folosesc timbre judiciare ,aveți de achitat doar taxa judiciara de timbru în funcție în funcție de valoarea pretențiilor.. Atenție dacă taxa de timbru este mare discutați cu un av pt a nu risca pierderea acesteia în ipoteza formulării unei acțiuni fără șanse,nemotivate,cu pretenții nedormite etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere precizatoare Artigas Artigas Va salut, Va solicit sfatul in urmatoarea speta Intr-o actiune promovata in instanta s-au formulat pretentii pentru o dauna produsa de catre parat ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara pt somatie de plata hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti cat e taxa judiciara pt o somatie de plata, suma care urmeaza recuperata este de 8739,69 lei. Am vazut mai multe ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)