avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Problema trimitere mesaje private
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Problema trimitere mesaje private

Am o problema cu trimiterea de mesaje private.
Unor utilizaatori le pot trimite.
Altora nu, la destinatar imi aprare spatiul gol, iar daca il introdduc manual, nu este gasit.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 09:36, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Utilizatorii cărora nu le puteți trimite mesaje private nu și-au confirmat contul. Pentru înregistrare „completă”, ca să zic așa, trimitem un e-mail cu un link care ar trebui accesat pentru activarea funcțiilor cum ar fi primirea/trimiterea de mesaje private sau primirea/acordarea de like/dislike.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles.
Multumesc.
Cu plăcere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)
probleme tehnice ContSters42967 ContSters42967 Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile. La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu. Aveti vreo problema cu ... (vezi toată discuția)