avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua . Am o întrebare pentru romani ( femeile) ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua . Am o întrebare pentru romani ( femeile) care au ...

Bună ziua . Am o întrebare pentru romani ( femeile) care au născut în Spania. În care situatie dacă ai născut acolo tu ca mama nu ești trecuta pe certificatul de naștere al copilului?

Alte discuții în legătură

Tata inexistent la rubrica din certificatul de nastere Mariana D. Mariana D. Buna ziua tututror! O persoana a nascut in Spania si la nastere pt a i se elibera certificat de nastere i-a declarat doar prenumele EX: George Ion iar acest ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere anonim anonim Buna ziua, Sper ca postez intrebarea pe forumul potrivit. As dori sa stiu, daca o femeie este insarcinata si naste in Romania, iar tatal este in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in spania lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa stiu ce acte sunt necesare unui minor nascut in Spania din parinti romani (necasatoriti) pentru a putea calatori in Romania in conditiile ... (vezi toată discuția)