avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Informații plată amendă după contestație și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Informații plată amendă după contestație și pierderea procesului

Bună ziua, am făcut contestație la suspendarea dreptului de circulație 90 zile + amenda în 2023, am pierdut procesul mi-am predat permisul în termenul de 30 zile după rămânerea hotărârii definitive totul ok până aici, mă poate ajuta cineva cu informații în legătură cu plata amenzii, se mai poate plăti jumătate din ea? Cum se procedează ? Trebuie mers cu procesul verbal din 2023 ? Sau va apărea la taxe și impozite pe numele meu ? Precizez că hotărârea este definitiva din 10.12.2024 în 05.01.2025 mi-am predat permisul. Dar nu stiu cum trebuie procedat cu plata amenzii in acest caz? Va multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:54, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

se mai poate plăti jumătate din ea?

Nu.

Platiti suma intreaga, prezentand PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o amenda de circulatie rutiera, pe care am contestat-o in termenul legal. M-am judecat cu Politia ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)