avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concurs Milka
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concurs Milka

S.C. Kraft Foods Romania S.A a fost organizatorul concursului "I love Milka", inceput pe data de 12 ianuarie 2010. Regulamentul concursului metiona ca concursul incepe pe data de 12 ianuarie 2010 si va dura pana pe 8 februarie 2010 ora 00:00. Concursul a fost pe baza de voturi, urmand ca participantul care va strange cele mai multe voturi sa castige marele premiu, iar locurile 2 si 3 sa primeasca cate doua bilete la cinema ca premiu de consolare.
Pe data de 8 februarie la ora 00:00 eu eram pe primul loc, cu cel mai mare numar de voturi. Dupa aceasta ora, oricine a incercat sa ma voteze, primea mesajul: "concursul s-a terminat pe 8 februarie ora 00:00". Pe data de 8 februarie, la ora 10:00, deci dupa 10 ore de la terminarea concursului, organizatorul a decis sa schimbe regulamentul si sa prelungeasca concursul pana pe data de 8 februarie la ora 23:59:59. Dupa cateva ore, tot pe data de 8, organizatorul modifica din nou regulamentul, prelungind concursul pana pe data de 9 februarie ora 10:00.
In urma acestor decizii, eu am pierdut concursul. Intrebarea mea este: avea organizatorul voie sa modifice regulamentul dupa incheierea concursului? Dupa ce pe site-ul lor mesajul meu nu mai putea fi votat, aparand mesajul de incheiere al concursului?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 11:16, 10 Februarie 2010
Dacă vă simţiţi lezat şi consideraţi că aţi fost ţinta unui abuz adresaţi-vă ANPC cu un memoriu documentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva a premiului - finala concursului darkdesign darkdesign Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul \\\"Fii Fata de 10\\\" la Pro Cinema si am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare temporara orar de functionare geee geee Am depus cerere pt orar de functionare la un magazin de textile intre ora 9-20.00 in fiecare zi, care bineinteles s-a aprobat. Intrebarea mea este: in luna ... (vezi toată discuția)