S.C. Kraft Foods Romania S.A a fost organizatorul concursului "I love Milka", inceput pe data de 12 ianuarie 2010. Regulamentul concursului metiona ca concursul incepe pe data de 12 ianuarie 2010 si va dura pana pe 8 februarie 2010 ora 00:00. Concursul a fost pe baza de voturi, urmand ca participantul care va strange cele mai multe voturi sa castige marele premiu, iar locurile 2 si 3 sa primeasca cate doua bilete la cinema ca premiu de consolare.
Pe data de 8 februarie la ora 00:00 eu eram pe primul loc, cu cel mai mare numar de voturi. Dupa aceasta ora, oricine a incercat sa ma voteze, primea mesajul: "concursul s-a terminat pe 8 februarie ora 00:00". Pe data de 8 februarie, la ora 10:00, deci dupa 10 ore de la terminarea concursului, organizatorul a decis sa schimbe regulamentul si sa prelungeasca concursul pana pe data de 8 februarie la ora 23:59:59. Dupa cateva ore, tot pe data de 8, organizatorul modifica din nou regulamentul, prelungind concursul pana pe data de 9 februarie ora 10:00.
In urma acestor decizii, eu am pierdut concursul. Intrebarea mea este: avea organizatorul voie sa modifice regulamentul dupa incheierea concursului? Dupa ce pe site-ul lor mesajul meu nu mai putea fi votat, aparand mesajul de incheiere al concursului?