avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez eu factura in anul 2024?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez eu factura in anul 2024?

Am avut o reparatie auto( inregistrat pe firma) pe asigurarea celui care a facut accidentul. Firma care a reparat masina a facut factura pe firma noastra( societate comerciala SRL) fara ca factura sa ajunga la firma noastra si ca atare nu am iregistrat factura emisa in anul 2023 si platita de firma de asigurari. Cum inregistrez eu factura in anul 2024? ( TVA si plata)
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legat de impozitul pe profit; impozitul pe profit in cazul unor venituri obtinute din despagubiri iancu1 iancu1 Buna ziua Societatea comerciala la care sunt administrator detine un autoturism. Acest autoturism a fost implicat intr-un accident rutier anul trecut. Vinovat ... (vezi toată discuția)
venituri din despăgubiri încasate de la societățile de asigurare Arhivlogistic Arhivlogistic Buna ziua, O societate comerciala încasează prin bancă de la o firma de asigurări o despăgubire pentru un accident auto. Care sunt înregistrările ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de recuperare cimpazu cimpazu buna ziua, am avut o masina in leasing, am avut un accident si masina a fost avariata. n-am reparat-o si leasingul a luat-o inapoi. acum ne-au facturat ... (vezi toată discuția)