avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am lucrat la Prolabac SA Bacau in perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am lucrat la Prolabac SA Bacau in perioada 1987-1991, ...

Buna ziua! Am lucrat la Prolabac SA Bacau in perioada 1987-1991, unde pot gasi arhiva, imi trebuie adeverinta pentru pensionare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va societatii SC UBERUM SRL (Sos. Viziru Km. 10– DN 21, Platforma Industriala Chiscani, Mun./Jud. Braila, tel: 0239/672142, 0748291126, 0748291124)
Anii Extremi: 1955 – 2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ... Aristos Aristos Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ferate Brașov aparținând de centrala constructii căi ferate București.. Arhivele ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca de la ipo tulcea Valentina mitri Valentina mitri Buna ziua As vrea sa știu care este numărul de telefon de la ipo din Brăila si orarul dacă se poate.si cine a mai scos cartea de munca de la ipo? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să-mi recuperez cartea de muncă. ultimul ... Vladimir Listov Vladimir Listov Bună ziua! Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. Ultimul loc de muncă a fost în 1981 la Intreprindera Locală Utilaj Transport Marfă București. Cu ... (vezi toată discuția)