avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. Ultimul ...

Bună ziua!
Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. Ultimul loc de muncă a fost în 1981 la Intreprindera Locală Utilaj Transport Marfă București.
Cu mulțumiri Vladimir
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 15 Octombrie 2024
Adresati-va : SC UBERUM SRL (Sos. Viziru Km. 10– DN 21, Platforma Industriala Chiscani, Mun./Jud. Braila)

[ link extern ] /
Am luat legătura cu Sc Uberum Srl. Au arhive după 1991. Mi-au spus ca Intreprindera Locală Utilaj Transport Marfă București. se numește acum SUT Azuga. Puteți să-mi dați vreo indicație unde să mă adresez pt cartea de munca? Locuiesc în Suedia și aș vrea să vin în țară și să-mi recuperez cartea de muncă. Am doar o adeverință în care sunt scrise toate locurile de muncă și perioadele lucrate. Cu mulțumiri Vladimir
SUT AZUGA SA este sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment .. luati legatura cu:

RECUPERARE CONSULTING GRUP IPURL
Email: office@rcg-insolventa.ro
Sursa: EuroAvocatura.ro, , Coordonator avocat Marius-Catalin Predut, titular MCP Cabinet avocati.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva c.r.r - completarea carnetului de munca obstinato obstinato Nu stiu ce inseamna sigla C.R.R.Vag imi aduc aminte ca intreprinderea colecta cereale si avea legatura cu Siloz Port Constanta.Am nevoie de date pt completarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva unde este arhiva intreprinderii de industrializare ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde este arhiva Intreprinderii de Industrializare a Carnii Bucuresti care si-a schimbat denumirea in 1991 in Glincarn SA? Ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatălui meu ii lipsesc de pe cartea de munca anii ... Oanamoldovan Oanamoldovan Buna ziua! Tatălui meu ii lipsesc de pe cartea de munca anii lucrați intre 1987-1991 la Termorep Hunedoara. Oare stiti unde am putea găsi arhivele pt a cere ... (vezi toată discuția)