avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Stie cineva unde sunt arhivele CUG Cluj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Stie cineva unde sunt arhivele CUG Cluj Napoca? Multumesc ...

Buna ziua,
Stie cineva unde sunt arhivele CUG Cluj Napoca?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 26 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca SC RIBEIT SRL- avand sediul in strada Mioritei, nr. 2, jud. Cluj- sau la STR. SEPTIMIU ALBINI, NR. 113, ET.1 sa detina arhiva Combinatului de Utilaj Greu CLUJ. In 2012 Casa de Insolventa Transilvania Cluj in calitate de lichidator judiciar a detinut arhiva.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Găsiți aici detalii
[ link extern ] /
Buna ziua,
BULȚUMESC MULT!
Da. Sunt în Gheorgheni,dar eu am fost cu soțul după acte la Luncani.Se numește Arhivatorul.

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Stie cineva unde sunt arhivele CUG Cluj Napoca?
Multumesc anticipat!

Buna ziua, dar de ce ați mers la Luncani după date personale din cartea de munca ?
Astăzi 2025 știe cineva unde sunt arhivele CUG ?
VA MULȚUMESC PENTRU RELASPUNS

Alte discuții în legătură

Unde gasesc arhiva trustului de constructii chimice cluj napoca? cami3 cami3 Buna ziua, stie careva unde pot sa gasesc arhiva trustului de constructii chimce (TCCH) Cluj Napoca? Multumesc! (vezi toată discuția)
Arhive steagul roșu 1960? bv bajureanus@yahoo.fr bajureanus@yahoo.fr Bună ziua! Sunt B. V., am lucrat la \"Steagul Roșu\" Brașov, in construcții, ca muncitor necalificat, începând cu anul 1962,timp de mai mulți ani. ... (vezi toată discuția)