avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine ma poate ajuta sa gasesc arhiva fostului Trust de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine ma poate ajuta sa gasesc arhiva fostului Trust de constructii ...

Hi cine ma poate ajuta sa gasesc arhiva fostului Trust de constructii industriale , sau TCMT din timisoara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 24 Aprilie 2025
CONFORT
Denumiri anterioare: TCMT; TAGCMT
Judet: TM
Sediu, localitate creator: Timisoara

Operatorul economic (sediu): SC DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL (Sat Luncani nr. 505, Comuna Luna, Judet Cluj, tel: 0759015057, 0371387446, tel. 0731309623, e-mail: office@arhivatorul.ro, adeverinte@arhivatorul.ro)

Anii Extremi: 1969-2018
Am facut demersuri la acea arhiva din Luncani jud. Cluj si mi s a raspuns negativ., dupa un an si ceva. Cred ca nu sunt seriosi cu clientii .
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
Doringrig, utilizator
Informatiile postate sunt de la Arhivele Nationale ...prin urmare, TCMT are arhiva la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive steagul roșu 1960? bv bajureanus@yahoo.fr bajureanus@yahoo.fr Bună ziua! Sunt B. V., am lucrat la \"Steagul Roșu\" Brașov, in construcții, ca muncitor necalificat, începând cu anul 1962,timp de mai mulți ani. ... (vezi toată discuția)