avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am indemnizatie însoțitor +indemnizatie sociala. De ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am indemnizatie însoțitor +indemnizatie sociala. De la 1 ianuarie ...

Am indemnizatie însoțitor +indemnizatie sociala. De la 1 ianuarie 2026 voi primi pensie de solidaritate?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:16, 6 Ianuarie 2025
Cuantumul indemnizației de solidaritate se va calcula în funcție de pensia de limită de vârstă pe care o primesc beneficiarii și va fi mărit anual, în luna ianuarie a fiecărui an, începând cu anul 2026.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Adeverinta eugenchis eugenchis Buna ziua.Sora mea a lucrat in Cooperatia metesugareasca si intre anii1974-1981 a activat in ansamblul de dansuri al cooperativei(U.J.C.M.).Poate in baza unei ... (vezi toată discuția)
Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)