avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere combustibil in cazul unui PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere combustibil in cazul unui PFA

Buna ziua ,
In cazul unui PFA - prestare de servicii cu ajutorul utilajelor pot sa deduc 100% combustibilul necesar ( benzina )pentru prestarea de servicii, ,chiar daca bonurile fiscale pentru pentru deplasare(motorina ) le deduc 50% pentru ca masina e inmatriculata pe persoana fizica?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in cazul unui pfa - prestare de servicii cu ajutorul ... hogye lavinia hogye lavinia Buna ziua , In cazul unui PFA - prestare de servicii cu ajutorul utilajelor pot sa deduc 100% combustibilul necesar ( benzina )pentru prestarea de servicii, ... (vezi toată discuția)
Deducere tva Cimss Cimss Buna ziua, As avea si eu o intrebare : se deduce tva-ul de pe bonurile de combustibil ( benzina si motorina ) folosite pentru utilajele ( excavator, pompe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, As dori sa stiu ce cheltuieli sunt deductibile in urmatorul caz. Sunt PFA si am sediu preofesional dar imi desfasor activitatea si la sediu dar ... (vezi toată discuția)