avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preluare SRL pe persoană fizică
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preluare SRL pe persoană fizică

Bună ziua! Un pensionar a înființat un SRL în cadrul altui SRL. Adică acel SRL a mai adăugat un obiect de activitate. Acum pensionarul ar dori să treacă acel obiect de activitate pe persoană fizică, adică să o preia pe numele lui, dar nu știe cum să procedeze pentru a nu-și pierde pensia (1.200 de lei, dar reprezintă singurul venit cert) și, pe cât posibil, cu costuri cât mai mici. Putem să-l ajutăm? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2025
Talida Covaci, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Explicatia dvs. este vaga si nu putem intelege exact ce doriti.

Adaugarea unui CAEN suplimentar nu echivaleaza cu infiintarea unui nou SRL. Un cod CAEN poate fi folosit exclusiv de o persoana juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Conditiile de infiintare pfa vanzare carti second-hand online? Liana2023 Liana2023 Buna ziua. As dori sa stiu care ar fi conditiile de infiintare a unui PFA care sa aiba drept obiect de activitate comertul cu carti (secondhand) prin ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)