avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am construit o casa intr-un cartier recent ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am construit o casa intr-un cartier recent in Sibiu, ...

Buna ziua.

Am construit o casa intr-un cartier recent in Sibiu, mai exact in zona veterani. Gazul si curentul este asigurat, insa apa si canalizarea nu. Ce demers/sesizare pot face si unde, pentru a avea si aceste 2 utilitati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:25, 8 Ianuarie 2025
Buna ziua

va puteti adresa furnizorului de utilitati

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare curent electric P_Iulia P_Iulia Buna seara! În zona unde imi fac casa este cartier nou, un fost camp, nu există curent electric, ultimul stalp aflandu-se la aproximativ 300 m. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism conditionat de o declaratie Claudiu_Ionescu1974 Claudiu_Ionescu1974 Buna seara. O primarie din Ilfov ma obliga sa dau urmatoarea declaratie notariala in vederea obtinerii unui certificat de urbanism: ''Declarație ... (vezi toată discuția)