avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am o nelamurire,poate ma ajuta cineva cu un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am o nelamurire,poate ma ajuta cineva cu un sfat. ...

Buna ziua, am o nelamurire,poate ma ajuta cineva cu un sfat.
Am dus azi masina la un centru specializat de distrugere a masinii,remat sau cum se zice.
Am lasat masina,talonul si cartea masinii,,săptămână viitoare ma duc dupa radierea masinii de la politie (se ocupa ei de radiere) si dupa certificatul de distrugere a masinii.
Dupa va trebui sa o radiez de la primarie,dar intrebarea mea este :o pot radia de la primarie fara actele masinii,talonul si cartea masinii (au ramas la firma de remat) doamna de acolo a spus ca nu am nevoie de actele masinii pt a o radia de la primarie! Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Addddd , utilizator 16:38, 8 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul de radiere emis de politie (in baza certificatului de disrugere), il dati la primarie cu nr. de inregistrare/ data - directia taxe si impozite. In baza acestui document, primaria va scoate de la taxe si impozite.
Va mulțumesc frumos..am citit pe net ca trebuie si cartea masinii si eram îngrijorată.
Va mulțumesc frumos..sănătate va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina torokaty torokaty Am vindut o masina, cartea de identitate am pastrat, am dat numai talonul. De la cumparator nu am numai numarul de telefon, era vorba ca mergem la inceputul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)