avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat de curand un teren cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat de curand un teren cu deschidere de 15 ...

Buna ziua! Am cumparat de curand un teren cu deschidere de 15 m la un drum de exploatare agricol. (terenul provine din dezmembrarea unui lot mai mare care avea deschidere si la DN) Primaria nu doreste sa isi insusasca acest drum de exploatare, astfel ca eu ma confrunt cu situatia in care nu mi se elibereaza nici Certificat de Urbanism si nici o autorizatie de constrire. care este demersul legal pe care Primaria trebuie sa il faca pentru a-mi oferi acces pe proprietate conform codului civil. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2025
CosminS., utilizator

Alte discuții în legătură

M-am înscris la scoala de soferi in botosani, azi am sustinut ... AndreeaAndreea13 AndreeaAndreea13 M-am înscris la scoala de soferi in Botosani, azi am sustinut examenul teoretic, am fost admisa ,dar nu m-au lasat sa ma programez la traseu fiindca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. prin acest mesaj mă adresez doamnelor și domnilor ... nicu_eden nicu_eden Bună ziua. Prin acest mesaj mă adresez doamnelor și domnilor administratori ai acestui site, care cred că este singurul site care oferă consultanță ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar al unui apartament si de multi ani, ... Claudia74 Claudia74 Buna ziua, Sunt proprietar al unui apartament si de multi ani, estimez vreo 5 daca nu mai multi, nu s-a organizat nicio adunare generala. Am intrebat de ... (vezi toată discuția)