Bună ziua.
Prin acest mesaj mă adresez doamnelor și domnilor administratori ai acestui site, care cred că este singurul site care oferă consultanță juridică pro bono zecilor de mii de apelanti ai acestui site.
Rugămintea mea adresată administratorilor acestui site este de a crea posibilitatea celor care se adresează acestui site să poată să posteze fotocopii de documente și înscrisuri de la dosare civile și penale anonimizate, așa cum se pot posta pe What's app, pentru a crea posibilitatea doamnelor și domnilor moderatori de a fi în temă și a dat răspunsuri cât mai aproape de adevăr.
Doresc să știu cum pot posta fragmente din hotărâri judecătorești, încheieri de ședințe de judecată, rapoarte de expertize criminalistice ale scrisului, rapoarte de expertiză imobiliară, citate din tratate de drept civil și penal.
Am observat că singura posibilitatea de a trimite un mesaj este să-l tehnoredactez cuvânt cu cuvânt.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și înțelegere!
Aveti posibilitatea sa contactati prin butonul "consultanti" persoana dorita si sa-i trimiteti ce documente doriti/ ce va cere. De regula, consultanta este contracost, dar puteti incerca si pro bono.
In mesajele de pe forum primiti informatii/ sfaturi, nu consultanta propriu-zisa, motiv pentru care nu se permite incarcarea discutiilor cu texte mari.