Bună ziua, eu am pierdut permisul Sp în 2011 și am declarat la Poliție pierderea acestuia. La o săptămână am primit prin poștă un permis romanesc. Mai multe nu știu......după care mi-am continuat viata 2014 l-am schimbat pe cel românesc cu unul englezesc ......2021 întors în România am schimbat permis englezesc în românesc.....2022 am schimbat permis romanesc iar în englezesc iar acum stabilit în ro am vrut sa schimb englezesc în românesc și a apărut această problemă.... cei de la Poliție spun că nu știu cum a apărut problemă în 2011 dar în momentul de fata ma redictioneaza sa ma întorc în sp. Eu nu mai detin nici un document spaniol toate sun expirate iar când am sunat în sp la Direcția trafic permise conducere aceștia spun că nu mă pot întoarce că nu mai am nici un document valabil și pașaportul nu ma ajuta foarte mult si-mi recomanda sa rezolv problema în ro .....ambasada din Buc nu ma poate ajuta iar consulatul din Barcelona spun că sunt depășiți de situație și nu ma pot ajuta........defapt toată lumea arata cu degetul în alta directie
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:
Trebuie vazut exact cum anume ati primit un permis romanesc in 2014-2015, ce pasi ati urmat, in ce baza concret v-a fost refuzat dreptul, vorbiti cu un avocat sa vada actele pe care le aveti in legatura cu asta.