avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... anulare permis conducere seria...nr...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

anulare permis conducere seria...nr...

am obtinut permis de conducere B+C in 1997 prin examen. in 2006 am inmanat permisul de conducere autoritatilor spaniole pt a-l preschimba. imi recunosteau numai B, pt C trebuia sa fac iar scoala in Spania.Am primit un permis spaniol provizoriu pt B, valabil 1 luna. Nu am mai facut scoala in Spania si nu am primit un permis B valabil 10 ani. in ianuarie 2007 am venit in Romania si am declarat ca am pierdut permisul de conducere romanesc, pt ca am uitat ca l-am dat la spanioli, si am primit un nou permis de conducere romanesc. in 2011 autoritatile spaniole au trimis la Bucuresti permisul pe care l-au primit de la mine pt preschimbare in permis spaniol in 2006 si autoritatile romane m-au cercetat pt declaratie falsa si sustineau ca am 2 permise de conducere, romanesc si spaniol.in 2011 am dat o declaratie in care am recunoscut ca am predat in 2006 primul permis romanesc la spanioli si ca am uitat si am crezut ca l-am pierdut si de asta l-am declarat pierdut. in 2012 sentinta a fost neinceperea urmaririi penale pt ca s-a prescris fapta si anularea permisului seria .. nr.. obtinut in 2007 dupa ce l-am declarat pierdut pe cel obtinut in 1997. in perioada 2006-2017 nu am condus pt ca nu am avut masina. acum in 2017 am dat declaratie ca nu am permis fizic spaniol si mi s-a spus ca sunt la redobandire si ca trebuie sa dau iar examen in Romania. daca fapta de fals in declaratii s-a prescris de ce trebuie sa dau iar examen?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Greseala transcriere date permis auto teoneo teoneo Am rugamintea sa ma indrumati intr-o problema pe care fratele meu a intampinat-o. Si-a obtinut permisul (categorie B) in 1997. In 2002 s-a mutat in Spania ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de conducere in spania dupa detinerea numarului nie PooL11 PooL11 Am o nelamurire Am numarul NIE din 2007, detin Cat.B din 2006 scoasa in Spania si mi-am scos categoriile C,CE in 2013 in Romania. Intrebarea mea este: pot ... (vezi toată discuția)