avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca plec cu soția mea luni în Turcia și duminica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca plec cu soția mea luni în Turcia și duminica noi avem ...

Daca plec cu soția mea luni în Turcia și duminica noi avem cununia. Sunt probleme la vama daca ra are buletinul tăiat și pașaportul cu numele vechi și nu sunt cu numele meu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:43, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua

Cu buletinul taiat clar nu va putea trece de controlul la frontiera.

Nici cu pasaportul pe numele vechi nu are voie sa paraseasca tara ([ link extern ] .

Eu va sfatuiesc sa nu incercati, mai ales cand vine vorba de o tara din afara UE. Sunt sanse sa fie totul ok, dar sunt sanse sa fie retinuta pt trecere frauduloasa a frontierei si atunci in loc sa va bucurati de luna de miere o sa alergati dupa avocati prin Turcia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Pașaport, buletin nou căsătorie Cris.tina Cris.tina Pe 12 mai o sa am cununia civilă, iar la începutul lui Iunie am rezervată vacanța in Turcia. Cu noile reglementări din luna Martie, am înțeles ca nu se ... (vezi toată discuția)
Luna de miere cu pasaportul vechi Mrc11 Mrc11 Am nunta pe 18 August, plecam in luna de miere pe 21 August in Turcia, vom face cununia civila pe 9 August. Pot merge in Turcia cu pasaportul valabil dar cu ... (vezi toată discuția)