avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri nedeclarate in masă succesorală
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri nedeclarate in masă succesorală

Problema sta in felul următor:
Succesiune terminată pe 10.09.2024.Mostenitori:Eu,sora mea și mama.
In succesiune nu au fost declarate de mama(ea a deschis la notar succesiunea),firma familiei și mașina ei(cumpărata in timpul căsătoriei)
Acum o lună a vândut masina cu 12.000 euro și mi a transferat pe card 2000 euro în ideea că aia era partea mea.
Problema este că tata a stat la pat un an înainte să moara,iar cu o lună înainte de deces,total imposibil apare că este revocat dar el era la terapie intensiva nu putea nici vorbi
El fiind administrator și mama angajat
Cum și ce îmi revine mie din aceasta firma?Îmi revine ceva?
Și am observat că a conectat o firma noua deschisă cu actualul concubin.
Scriu aici pentru că nu știu ce să fac sunt sub presiune,pentru că sunt șantajat sa semnez anumite acte că să nu ma denunțe la poliție că am amenințat și înjurat pe concubinul mamei.Am niste dosare pe rol și nu știu dacă am nevoie de probleme cu legea,însă nu pot nici sa fiu fraierit.Va rog un sfat! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cardul european ramo05ab ramo05ab Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o informatie. Am citi foarte mult despre cardul european pe net dar tot nu sunt convinsa de ce se poate acoperi in ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire mariaadelina mariaadelina buna seara,am deschis o succesiune dupa tata.eu sora si mama.sora nu renunta la mostenire an favoarea mea si a mamei .mostenirea se face pe un imobil cu trei ... (vezi toată discuția)
Se considera inselaciune, abuz de incredere,poate fi incadrat undeva d.p.d.v. juridic? vatajita mihaela vatajita mihaela Mama mea a trait in concubinaj cu un domn timp de 7 ani. In timpul concubinajullui sau facut impreuna mai multe bunuri printre care si 2 masini.Prima masina a ... (vezi toată discuția)