avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Un salariat poate fi angajat cu 4 ore la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Un salariat poate fi angajat cu 4 ore la salar 2030 ...

Buna ziua! Un salariat poate fi angajat cu 4 ore la salar 2030 fara sa fie angajat la alta societate dar contributiile sa fie achitate pentru norma intreaga de 8 ore?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 9 Ianuarie 2025
Da, poate fi angajat in astfel de conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri-contributii sociale datorate de angajator Daliborka Daliborka Buna ziua, va rog ma puteti ajuta, nu inteleg urmatoarea speta Adica daca o pers lucreaza 4 ore , automat angajatorul tb sa plateasca contributiile pt 8 ... (vezi toată discuția)
Angajatii cu 6 ore in contract sunt asigurati? ganea_simona ganea_simona Buna ziua, In luna noiembrie am semnat un contract cu angajatorul pe 4 ore.in februarie anul curent am trecut de la 4 ore la 6 ore . Mi se platesc toate ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cu timp partial milikutza milikutza Buna ziua! La un PFA se doreste angajarea unei persoane cu timp partial de lucru. Se cunoaste faptul ca aceasta persoana este pensionar de drept, este angajat ... (vezi toată discuția)